Фотелја РИНГ

Original price was: 21,700.00 ден.Current price is: 19,500.00 ден.-10% Попуст

Димензии : 70 x 108 цм

на залиха

Категорија: , ,
Сподели

Опис

Пресвлака
Пресвлака Мебл-Штоф; Еко коша (СТП); Комбинација; Коча;
Ovавови и боји преславки (TT) или u kontrastu (CC)
Кедери У бојипреслаке (ТТ) Или и Контраст (КК)

Полнење:
Јас Sedešta Poliuretanska казнено јадење 25 kg / mlo + слајл akrilnih vlakana gustine 200 gr / m²
Јас наслона Полиуретанска казнена храна 25 кг / м³ + слајл акрилних влакана густин 200 гр / м²
Укр. јастучи –
Корпус / рукон Полиуретанска казнена храна 20 кг / м³ + слајл акрилни влакана густин 200 гр / м²

Гештела
Рам ovaамова, буковагража, иверика, лесонит, сивалепенка
Конструкција Лепило и кламарице
Седиште Еластишна гуртна
Наслон ослањајне Еластишна гуртна

Ногарки
Монтажа Демонтирани
Главна ног. подлога. Дрвене
Боја Венге

На врвот
Кошничка 0
Додадено во листа на омилени Види во листа на омилени