За нас

Нашата компанија веке 15 години се занимава со трговија на мебел од домашно и странско производство.Со своите 2.000м2 излозжбен салон на нашите потрошувачи им нудиме најразновиден и високо квалитетен мебел по најдобри цени.Нашата мисија е секогаш да ја негуваме нашата традиција, квалитетот и топлата услуга.

На врвот
Кошничка 0