ТДФ СЕНАТОР

Original price was: 91,000.00 ден.Current price is: 81,900.00 ден.-10% Попуст

Тросед 222 х 101 цм

Двосед 164 х 101 цм

Фотелја 106 х 101 цм

на залиха

Сподели

Опис

Пресвлака Мебл-штоф;
Шавови у боји пресвлаке (ТТ)
Кедери у божи пресвлаке (ТТ)
Фиксна или уклонива Фиксна
Казни го
Јас. седиште џебно јадро обложено со слој од полиутеранска пена 25 kg / m³ и слој акрилни влакна со густина од 200 gr / m²
Јас. наслона Силиконско Влатно
Укр. јастучи –
Корпус / рукон Полиуретанска казна густине 22 кг / м³ + слај акрилни влакана густине 200 гр / м²
Гештела
Рам Чамова, Букова Граѓа, Иверица, Лесонит, Сива Лепенка
Конструкција Лепило и Кламарице
Седиште ослањање Вал опруга
Наслон Ослањајне –
Механизам и душек
Совет –
Душек –
Ногице
Монтажа Потребна монтажа
Главна ног. подлога. Дрвена
Боја Црна

На врвот
Кошничка 0
Додадено во листа на омилени Види во листа на омилени