Душек DREAMER

17,500.00 ден 31,500.00 ден-10% Попуст

Категорија: ,
Сподели

Опис

Благодарение на системот на џебно јадро составен од пружини сместени во џебови и независни едни од други, воопшто нема да ги сетите движењата на партнерот врз душекот.

Системот со џебни жичени јадра се состои од пружини кои се независни едни од други и се сместени во меѓусебно поврзани џебови. Со тоа, може континуирано да спиете без да Ве разбудат движењата на партнерот до Вас. Утврдено е дека на човечкото тело има неколку различни зони врз кои се создава притисок при лежење, а душеците со џебно жичено јадро, со својата структура од пет различни степени на тврдост, му даваат најдобра можна потпора на телото, го регулираат протокот на крв и ги сведуваат несаканите движења на минимум. Благодарение на структурата која е поделена на пет анатомски зони, т.е. пет различни нивоа на тврдост, Вашиот душек се приспособува на петте различни зони на телото и со тоа помага да се одржува нормалниот крвен притисок и се намалува бројот на превртувања во текот на спиењето.

Додека антибактериската ткаенина што се користи од двете страни одржува идеален топлински баланс, нејзината растителна структура го сведува на минимум создавањето на живи организми во внатрешноста на душекот.

На врвот
Кошничка 0
Додадено во листа на омилени Види во листа на омилени