Салонот за мебел 11ти Септември - 2006 веќе 12 години опстојува на македонскиот пазар, и ја има водечката позиција во продажба на мебел. Со своите 2.000 м2, на своите потрошувачи им нуди најразновиден готов мебел и мебел по порачка од сопствено производство, па се до производи и од други реномирани македонски и странски фирми.

Во салонот ќе најдете: тапациран мебел, плочест мебел, трпезариски маси и столици, клуб маси, спални соби и др. Превозот и монтазата се бесплатни. Дојдете да нѐ посетите и да се уверите во нашиот квалитет, брзата услуга и точноста.

УСЛУГИ КОИ НУДИМЕ

Готов мебел
Мебел по нарачка
Превоз бесплатен
Бесплатна монтажа
Контактирајте нѐ
За сите дополнителни информации, Ви стоиме на располагање.